Известие

Collapse
No announcement yet.

какъв антифриз?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Антифриза е просто етилгликоген!
    С още няколко лайна, но това не променя нещата.
    Стга да не е кръстен много с кофти вода си е добре!
    Останалото с цветовете си е чиста заблуда.
    До скоро се гледаше уреда да е близо до клас А, после всички станаха А, а сега вече има и +А, А+30%...
    Бе направо гадост!
    За протокола, аз какъвто и антифриз да сложа, след една седмица си става червен!
    Освен това, противно на всички дървени философи, хидравликата ми е с МХЛ-64 и за близо две години нямам оплаквания. Течове също!
    Така, че мислете!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
      Добре де тук гледам, няма нито една алфа посочена да е с Paraflu 11,а все са с Paraflu Up, който е червен, защо тогава все ги дават по книжки с Парафлу 11(син)?
      Разминаването е щото по времето, когато са писани книжките - преди 12-13г., не са били измислени органичните инхибитори, демек лонглайф антифризите.

Сега вече ги имаме на разположение, ама според мен си струва наливането им само в много сигурен (или нов) автомобил, който със сигурност няма да бъде чоплен в следващите 5 години със задължително източване/изхвърляне на антифриза.

А по темата за цвета, тия и двете от подписа ги взех от джамбазите с някъв бледожълт антифриз , не вярвам италианците да слагат руски, или пък джамбазите да го сменят наред
      Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
      Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Working...
      X